Over Worst Meneer Wateetons

ISBN: 9789048809912

Published: September 2011

Hardcover

287 pages


Description

Over Worst  by  Meneer Wateetons

Over Worst by Meneer Wateetons
September 2011 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 287 pages | ISBN: 9789048809912 | 3.73 Mb

Alle slagersgeheimen ontrafeld in het ultieme lees-, kijk- en doe-boek voor iedere worstliefhebber en ambachtelijke doe-het-zelverDe auteurs van het spraakmakende Handboek voor de Vinex-jager zijn terug met een ode aan de worst. Ze zijn ervanMoreAlle slagersgeheimen ontrafeld in het ultieme lees-, kijk- en doe-boek voor iedere worstliefhebber en ambachtelijke doe-het-zelverDe auteurs van het spraakmakende Handboek voor de Vinex-jager zijn terug met een ode aan de worst.

Ze zijn ervan overtuigd dat hun obsessie voor eigenlijk alles dat ook maar een beetje op worst lijkt, niet alleen volkomen normaal, maar zelfs heel erg mannelijk is.In de hoop dat andere mannen hun schroom laten varen en zich ook overgeven aan dit toppunt van culinaire vleesverwerking, hebben meneer Wateetons en Sjoerd Mulder al hun kennis over worsten bij elkaar gebracht. En dat is héél erg veel.

Naast diepgaande filosofische worstduiding levert het boek uitgebreide achtergrondinformatie en handige lijstjes (welke worst moet je proeven op vakantie? En wat betekenen die E-nummers in je supermarktsalami?). Uiteraard bevat het boek ook talloze recepten om thuis zélf beroemde en ambachtelijke worsten te maken. Tenslotte komt ook de luie consument aan zijn trekken: achterin is een supermarktworstwijzer opgenomen, tot stand gekomen door een professionele jury die alle in de supermarkt verkrijgbare droge worsten heeft geproefd en beoordeeld.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Over Worst":


tryglaw.eu

©2013-2015 | DMCA | Contact us