Småtassene og andre folk på Tirilltoppen (Ellen Andrea #6) Anne-Cath. Vestly

ISBN:

Published: 2000

Hardcover

133 pages


Description

Småtassene og andre folk på Tirilltoppen (Ellen Andrea #6)  by  Anne-Cath. Vestly

Småtassene og andre folk på Tirilltoppen (Ellen Andrea #6) by Anne-Cath. Vestly
2000 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 133 pages | ISBN: | 3.70 Mb

Anne-Cath. Vestly forteller slik bare hun kan, om nye og gamle venner på Tirilltoppen. Det skjer både alvorlige og hyggelige ting for små og store. Og sentralt i fortellingen står selvfølgelig mormor. - Hørte dere hva han mannen med sykebilen kalteMoreAnne-Cath. Vestly forteller slik bare hun kan, om nye og gamle venner på Tirilltoppen. Det skjer både alvorlige og hyggelige ting for små og store.

Og sentralt i fortellingen står selvfølgelig mormor. - Hørte dere hva han mannen med sykebilen kalte oss? sa Lagertha. - Småtassene. Hvis vi kaller klubben vår det, tror alle at vi er sånne små som ikke har greie på noenting. Men det har vi, så da har vi lurt dem. - Ja, sa alle de andre og tok hverandre i hendene og holdt fast.

Og alle de andre i klubben, det er for eksempel Tore og Amund og Kjartan, det. Ganske nye på Tirilltoppen, er de, og i begynnelsen kjenner de ikke så mange. Men ganske snart treffer de Lagertha og Leo, og selvsagt Guro og Ellen Andrea og Sokrates - for ikke å snakke om mormor og Ovnsrøret. Hvorfor småtassene har laget en hemmelig klubb, skal vi ikke røpe her. Og vi skal heller ikke fortelle hva femten hunder og en sykebil gjør i denne fortellingen. Men det skjer både det ene og det andre av spennende og viktige ting. Boka er illustrert med tegninger i sort/hvitt og i farger, og det er mormor, småtassene og Ellen Andrea som har tegnet dem.

Småtassene og andre folk på Tirilltoppen er den sjette boken om Ellen Andrea.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Småtassene og andre folk på Tirilltoppen (Ellen Andrea #6)":


tryglaw.eu

©2013-2015 | DMCA | Contact us